Tranum – Efter paragraf 107 & 108

Tranum: Voksne 17+ – Godkendt efter paragraf 107 og 108

LADEGÅRDEN – TRANUM efter paragraf 107 og 108

Ladegården er godkendt til to pladser efter paragraf  108 og fem pladser paragraf 107. Heraf er en fleksibel i forhold til paragraf  43, stk. 1, nr.6, hvorfor der kan indskrives en borger fra det syttende år.
Målgruppen på Ladegården er mennesker med autismespektrumforstyrrelser, personligheds- og tilknytningsforstyrrelser samt borgere dømt til strafferetlig foranstaltning.

Alle borgere på Ladegården har deres individuelle lejlighed, og i hovedafdelingen er der fælles TV-stue og køkkenalrum.

Ladegården ligger i skønne omgivelser med plads til blandt andet dyrehold og udeliv. I haven er der terrasse og bålplads.

Til ejendommen hører ca. 20 tdl. naturgrund, som bruges til dyrefolde til heste og får.

MARGRETHEGÅRDSVEJGRUPPEN – TRANUM

Margrethegårdsvejgruppen er inddelt i to underafdelinger, kaldt hhv. M8 og M10.

M8:

M8 er godkendt til to pladser paragraf 108 og fire pladser paragraf 107. Heraf er en fleksibel i forhold til paragraf 43, stk. 1, nr.6, hvorfor der kan indskrives en borger fra det syttende år.
Målgruppen er mennesker med autismespektrumforstyrrelser samt forandret virkelighedsopfattelse.

Afdelingen består af fire lejligheder i afdelingen samt to eksternt tilknyttede lejligheder.

I afdelingen er fællesfaciliteter, herunder tv-stue og køkken-alrum. Der er stor have med terrasse og bålplads samt mulighed for boldspil eller andre aktiviteter.

M10 deler have og udendørsarealer med M8 og har således også mulighed for at benytte terrasse, bålplads og andre aktiviteter.

Afdelingernes indretning skaber mulighed for, at alle borgere kan deltage i fællesskabet i større eller mindre sammenhænge – alt efter ønsker og behov.

M10:

M10 er godkendt til en plads efter paragraf  108, tre pladser efter paragraf 107 og en efter paragraf 43.

Målgruppen er mennesker med autismespektrumforstyrrelser samt forandret virkelighedsopfattelse.

Afdelingen består af tre lejligheder i afdelingen og én eksternt tilknyttet lejlighed.

I afdelingen er fællesfaciliteter, herunder TV-stue og køkken-alrum.

M10 deler have og udendørsarealer med M8 og har således også mulighed for at benytte terrasse, bålplads og andre fællesaktiviteter. Afdelingens indretning skaber mulighed for, at alle borgere kan deltage i fællesskabet i større eller mindre sammenhænge – alt efter ønsker og behov.

SATELLITGRUPPEN – TRANUM

Satellitgruppen er godkendt til tre pladser efter paragraf 107.

Målgruppen er unge og voksne med autisme, personlighedsforstyrrelse, tilknytnings- og opmærksomhedsforstyrrelser samt forandret virkelighedsopfattelse.

Satellitterne består af individuelle lejligheder. Borgerne har mulighed for at mødes i de tilhørende fælleslokaler, hvor der er mulighed for at lave mad og andre fællesaktiviteter.

TRANHØJ – TRANUM

Tranhøj er godkendt til tre pladser efter paragraf 108.

Målgruppen i afdelingen er mennesker med autismespektrumforstyrrelser, personligheds- tilknytnings- og opmærksomhedsforstyrrelse samt forandret virkelighedsopfattelse og borgere dømt til strafferetlig foranstaltning.

Afdelingen Tranhøj består af tre lejligheder med egen indgang, køkken, bad og værelser. Borgerne har mulighed for at mødes i de tilhørende fælleslokaler, hvor der er mulighed for at lave mad og andre fællesaktiviteter.

SKOVRIDDERGÅRDEN

Skovriddergården ligger i den skønne natur lige uden for Tranum. Skovriddergården er godkendt til seks pladser paragraf  107, hvoraf to kan anvendes fleksibelt jf.  paragraf 108.

Målgruppen på Skovriddergården er voksne med personlighedsforstyrrelse, opmærksomhedsforstyrrelse, autisme og forandret virkelighedsopfattelse samt personer dømt med strafferetlig foranstaltning.

DAGTILBUD I TRANUM

I Tranum tilbyder vi følgende aktiviteter i dagtilbuddet.

Staldarbejde

Fysisk aktivitet, kropsbevidsthed, tage hensyn, fordybelse/ro, fodring, hestens rygt og pleje, ordnede staldforhold.

Træ- og smedeværksted

Grundlæggende brug af værktøj, mindre montageopgaver, fremstilling af mindre produkter, trædrejning, mindre tømreropgaver, svejsning mm.

Faglige undervisningshold

Dansk, engelsk, matematik, samfundsfag, tysk, lektiehjælp mm.

IT/håndværk og design

Kreative processer i IT, klassiske udtryksformer – fra ide til produkt, evaluering af produktet, kendskab til materialer, bearbejdning og æstetik.

Skovhold

Vedligehold af arealer, græsslåning, træfældning, opskæring, kløvning af træ, pakning af brænde mm.

Servicehold

Transport af skolemad, vareudlevering, rengøring, rengøring af indgangspartier samt flisebelægning, pedelopgaver, madlavning/køkken, vinduespudsning med moderne maskiner som sikre alle kan deltage.

Hardball

Fysisk aktivitet og teamwork. En aktivitet hvor rammerne og reglerne i aktiviteten er meget tydelige. Dette kræver, at man tager hensyn til andres perspektiver, forhandler, perspektiverer, er vedholdende og tager sig af vedligeholdelse af bane og udstyr med mere. Elementer som udvikler borgerens evne til at indgå i arbejdsopgaver, uddannelse, sociale sammenhæng mm.

Kontakt os og hør mere om paragraf 107 og 108

Ønsker du at høre mere om paragraf 107 og 108? Så kontakt os endelig. Vi vægter højt at alle vores nuværende og kommende beboerere samt deres pårørende, føler sig trygge i vores tilbud. Derfor sidder vores kompetente medarbejdere klar til at besvare ethvert spørgsmål du måtte have. Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Kontakt os i dag på telefon
(+45) 98 23 55 66 eller mail info@fonixvv.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

(+45) 98 23 55 66
info@fonixvv.dk