Socialpsykiatrisk bosted med tilhørende dagtilbud i Nordjylland

Fønix tilbyder et socialpsykiatrisk bosted med tilhørende dagtilbud i Nordjylland

På Fønix tilbyder vi et velstruktureret og sammenhængende socialpsykiatrisk bosted, med et behandlingsmiljø, der tager udgangspunkt i et anerkendende og ressourceorienteret menneskesyn. Fønix er et helhedsorienteret tilbud med tilhørende dagtilbud, med mindre boenheder, undervisning, arbejds- og fritidsaktiviteter. Alle afdelingerne er indrettet under familielignende forhold.

I hver afdeling er der et fast medarbejderteam tilknyttet og der er døgndækning på Fønix hele året.

På Fønix har vi tilknyttet egne terapeuter, fysioterapeuter, misbrugsbehandlere, psykologer, pædagogisk konsulenter og psykiatere. Vi arbejder med KRAP, ICDP og SMTTE, som grundlag for den pædagogiske indsats. Alle forløb er individuelt tilrettelagt med udgangspunkt i den gældende handleplan og i samarbejde med den enkelte borger, sagsbehandler/kommune og eventuelt pårørende.

Vi har et tæt samarbejde med relevante eksterne parter, herunder retspsykiatri, almen psykiatri, kriminalforsorgen, praktiserende læger, uddannelsesinstitutioner, UU-vejleder, praktiksteder m.fl.

Fønix fungerer som alternativ til borgernes ofte manglende netværk, og vi vægter højt, at borgeren på bedst mulig vis, bibeholder en god og tæt kontakt til deres netværk og familier. Ligeledes er det helt afgørende for os at skabe trygge og hjemlige rammer for hver enkelt borger. Afdelingernes placering giver borgerne mulighed for at få et netværk, udover dem de deler afdeling med, da der er gode muligheder for at besøge borgerne i de øvrige afdelinger.

 

Vi har et stærkt værdisæt, der omkredser om individets udvikling. Vi tror på at vi med de optimale rammer samt en bred værktøjskasse, kan støtte vores beboere til at blive den bedste version af sig selv.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Kontakt os i dag på telefon
(+45) 98 23 55 66 eller mail info@fonixvv.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

(+45) 98 23 55 66
info@fonixvv.dk